Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli Aksaray Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunlarımız,
20 yıldan fazladır mezun veriyoruz ve hatırı sayılır mezunumuz oldu. Sizlerden bazılarınızdan mesajlar selamlar alıyoruz, bazılarınızla da halen daha görüşüyoruz...Biliyor ve umuyoruz ki Bölüm olarak sizlerde güzel anılar ve hatıralar bıraktık...Bölümümüzün bir kimliği, tarihi ve ağırlığı oluştuğunu düşünüyoruz...Ancak mezunlarımız neredeler, ne işler yapıyorlar, birbirleri ile irtibatları var mı merak ediyoruz. Bazılarınızın güzel haberlerini alıyor gurur duyuyoruz…mezunlarımızın hepsini merak ediyoruz. Bu bağlamda Bölüm WEB sayfamızda (
) Mezunlarımız diye bir menu oluşturmaya karar verdik. Öncelikli olarak drive üzerinden paylaşıma açtığımız formu her bir mezunumuza ulaştırıp bazı bilgilerini toplamak istiyoruz...Belli bir sayıya eriştiği zaman sitemizden ilgili kısımlarını yayınlayacağız... Telefon numaralarınızı paylaşmayacağız. Sizin yüklediğiniz öğrencilik fotolarınızı ve güncel fotoğraflarınızı (yüklerseniz), yaşadığınız, şu an çalıştığınız yeri paylaşmayı düşünüyoruz… Bu vesile ile belki güzel anılarımızı tazelemiş oluruz...Belki gelecekte daha güzel etkinlikleri de hep birlikte planlayabiliriz…Sizlerden ricam bu etkinliğe destek vermeniz ve irtibatta olduğunuz arkadaşlara bu notumuzu iletmeniz... Aksaray Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü olarak sizleri seviyor ve sizlerle gurur duyuyoruz...
Prof. Dr. Mustafa IŞIK (Bölüm Başkanı)
Paylaşım linki:
Melih Coşarçok güzel bir düşünce olmuş. web sitesini dolaştım da Yakup Hoca, Melayip hoca, Oğuz hoca, Hatem Hoca, Mustafa Hoca hepsini hatırladım. tabi benim zamanım 2000-2004 yılları dönemi. o zaman Niğde üniversitesine bağlı bir fakülteydik. yaşayamadık üniversitemizi ama bizden sonrakiler çok daha iyi bir eğitim hayatı geçirmişlerdir.
Şafak Yılmaz@Şafak Yılmaz hocam ben de Niğde Üniversitesi girişliyim. Sizden 2 sene sonra başladım ben de. Bize, üniversite kurulduktan sonra üniversite seçimi şansı verdiler. Benim mezuniyetimden sonra çok şey değişmiş oralarda (ben de Kuran Kursundan bozma anfide okudum )
Melih Coşarhiç sorma ya... geldiğim liseden farkı yoktu . ama hocalarımızdan Allah razı olsun. ben daha diplomamı bile almadım. herhalde bu saatten sonra da almam
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.