Üyeler Görebilir
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum.
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum.

belge yüklenmesi gerektiğini bilmeyen yoktur sanırım asıl soru hangi belge yüklenecek? ayrıca bu konu ile alakalı kaç ayrı başlığa yarum yaptım bir dönüp bakın isterseniz? Burası fikir alışverişi yaptığımız bir platform sru soracak cevap alacağız ya da sorulara cevap vereceğiz çok rahatsız oluyorsanız cevap yazmak zorunda değilsiniz. Bnm kafam karıştı anlam veremiyorum sadece tıkandım ve kim bu konuda ne yapıyor merak ettiğimden yazıyorum. Siz cevaplamama hakkını kullanabilirsiniz.