Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çevre Bilgi Sistemine tesis kaydı yaparken sizden istediği Tesis Kuruluş Tarihi 2016 veya daha eski bir tarih olarak girildiyse, açtırıp beyan yapmanız faydanıza olur.
Özel olarak tesis için atık beyan sistemi açtırılabiliyor mu? Yada Çevre ve Şehircilik İl Müd. niye daha önce kullanıcı adı ve şifrenizi almadınız der ise?
@Fatih D.
Atık Beyan Sistemi zaten tesisler için açılıyor. Firma için tesis beyan açtıramazsınız.
@ceren123
Kuruluş tarihin eskiyse ve o yıllarda beyanın yoksa sorun olabilir. Kesin bir şey demek zor, bakanlığın da müdürlüklerin de sağı solu pek belli olmuyor. Bakanlıktan müdürlüğe bir yazı geliyor, beyan yapmayanlara gerekli cezai işlemi uygulayın diye. Müdürlük bir inceleme yapıyor sen 2015 de tesis kurmuşsun mesela ama 2015-16 beyanların yok. Neden yapmadın diyebilir. Ama hiç kimse farkına bile varmayabilir de. Bu kadar da hatalarla eksikliklerle dolu dandik bir denetim sistemi var işte bakanlığın.
Atık beyanının tesisler için açıldığını biliyorum zaten. Herhalde yalnış aktardım. Mart ayının sonuna kadardı uzatıldı beyan süresi. Daha sonrasında kullanıcı adı ve şifre alıp özel olarak ilgili tesis için açtırma yapılabiliyor mu onu sormak istedim. Yani gecikmedi mi ?
@Fatih D. Uzatmalar da bitti diye biliyorum ama çevre de işler bakanlık nasıl isterse öyle işliyor. Müdürlükler yardımcı olur diye umuyorum. Müdürlük açmazsa zaten bakanlık bir beyan için pek de ilgilenmez zannımca.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.