Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atık elektronik ve elektrikli eşyaların geri dönüşümü - sunum
yönetmeliğin özeti olmuş. e-atık geri dönüşümü neden önemli, atıkların toplanmasında nasıl sistemler oluşturulmalı bu konuda neler yapılabilir gibi konulara hiç değinilmemiş.
Merhaba,
Endüstri mühendisiyim, yüksek lisans tezi hazırlıyorum. Konum AEEE geri dönüşüm tesisi yer seçimi. Ancak AEEE geri dönüşüm tesisi yer seçiminde dikkat edilebilecek kriterler özellikler nedir tam olarak bilmiyorum. Ayrıca iller bazıyla e-atık miktarlarına erişemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek biri, bir kaynak vb. biliyor musunuz acabaa?
merhaba ilgili yönetmeliği incelerseniz bulacağınıza inanıyorum konu hakkında bir ödev hazırlamıştım geçen yıl ama teknik detaylar ile ilgili pek bilgim yok kolay gelsin.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.