Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Absorbant madde ya da emici sosis diye de arayabilirsin. Talaş kullanımı yasaklandı diye biliyorum ama belki bizim şirket politikamız gereği olabilir. Firma konusunda isterseniz ilk fırsatta yazabilirim (tabi reklam olmazsa)
firmada oluşan atık madeni yağları (jeneratör ve diğer makine bakım yağları) geri dönüşüm firmalarına vermemiz gerekiyor,
yalnız analiz yaptırmamız gerek, bu konuda hizmet veren firmaları paylaşabilirmisiniz arkadaşlar,
istanbul/beylikdüzü civarındayız,
emici olarak kullandığımız talaş kalktımı gemi sokumde calısıyorum ve gelen denetlemecı talaş yururlukten kalktı dedı ben de bununla alakalı ınternette birsey bulamadım sıze sormak ıstedim . emici pedler ve emici sosisimiz mevcut bunlar yeterli oldugu içinmi kaldırın dedı yok sa bertarafı artık zor dıyemı kalktı cevap verirseniz cok sevınırım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.