Atıksu arıtma tesis sorumlusu hakkında

Üyeler Görebilir
Herkese merhaba,

5 tane atıksu arıtma tesisi (debilerine göre 2 tanesine A sınıfı, 3 tanesine B sınıfı atıksu arıtma tesis sorumlusu bakabiliyor) bulunan bir işletmede, 1 tane A sınıfı atıksu arıtma tesis sorumlusu bütün tesislerden sorumlu olabilir mi? Yoksa her tesis için ayrı bir tesis sorumlusu mu olmalı?
 
Üyeler Görebilir
Çağlar Ç.
Merhaba,

Arıtma tesisleri aynı şube içinde mi farklı şubede mi?
Entegre Çevre Bilgi Sistemine gelecek uygulamayla birlikte A ve B sınıfındaki tesislere atama yapılacak. Eğer farklı şubelerde ise, maksimum bir yere atanabileceği için teknik olarak bakılamayacaktır. Öncelikle sistemi teknik olarak çözmeleri lazım. Mantıken SGK'nız firmanızdan yattığı için şu an hepsine bakabilirsiniz ama gelecekte bu durum sıkıntı olacaktır.
 
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar ECBS de atıksu bilgi sisteminde tesis sınıfı seçme sekmesi var fakat bilgileri girince kaydetmiyor bu sistem açılmadı mı acaba daha ?
 
Üst