Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 1,5 yıl Çevre Danışmanlığı tecrübem var atıksu arıtma tesislerinde de çevre görevlisi olarak çalıştım.Başvuru kısmında tecrübe yılı olarak bu eklenebilir mi yoksa D sınıfı belge mi almam gerekir?
SİMGE ŞİRİNKonuştuğum birçok il müdürlüğü "aat yetkilisi için tesisle ayrı bir sözleşme imzalansın, o bizim için yeterli." diyor.
23.05.2019 tarih ve ATIKSU ARITMA TESİSLERİNDE ÇALIŞAN TEKNİK PERSONELE İLİŞKİN TEBLİĞ'inde
. "(6) A ve B sınıfı atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusunun, sorumlu olduğu atıksu arıtma tesisinde tam zamanlı olarak çalışması zorunludur."
ibaresine istinaden C ve D sınıfı için hem danışmanlık hem aat sorumluluğu beraber yürüyebilir diye düşünmekteyim.
Merhaba arkadaşlar Samsun ve çevresi atıksu arıtma tesis sorumlusu D sınıfı evsel nitelikli belgeye sahip çalışma arkadaşı aramaktayız .
İletişim : 0532 484 49 14
mail : [email protected]
Merhaba arkadaşlar geri dönüşüm sektöründe 4 senelik tecrübem var. Ve tesiste atıksu arıtma tesisimiz vardı ve buradan ben sorumlu idim. C sinifi aat belgesi almam mümkün mü. ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.