Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atıksu bilgi sistemi içerisinde arıtma sorumlusu eklemeye çalışıyorum ancak sistem bir türlü sorumluyu bulamıyor. Bu işlemi daha önce yapan var mı acaba? Bulamamasının sebebini anlayamadım
Müşerref Özbakır TuranGeçen sene geldi modül ancak KVKK gereği bilgilerimizi aktarmakta sıkıntı yaşadılar. Haziran'da ilk duyuru geldi üstüne iki duyuru daha yaptılar. Problemi çözünce muhtemelen o özellik gelir.
Cem YılmazYayımlanma tarihi 2019, Yürürlüğe giriş 3 yıl sonrası derken 2022... Yıl olmuş 2024... 5 yıldır KVKK gereği bilgileri aktaramıyoruz. Ama aynı sisteme ait başka modüllerde örneğin tesis yetkilisi ekleme modülünde bilgiler aktarılabilmektedir. Eğitimi aldık... Sınavı başarıyla geçtik... Belge ücretini ödedik... Belge bir işe yaramıyor.
SuatModülle ilgili probleminiz varsa, ilgililere mail atabilir ve derdinizi anlatabilirsiniz. Belgeniz bir işe yaramıyorsa bu sizi bağlayan bir durum, benim yarıyor örneğin.
Cem YılmazBir işe yaramıyor dediğim durum, normal şartlarda 2 yıldır sorgulama yapılması gerekiyordu. Ancak sistem atamalar yapılamadığı için sözlü sorgulama bile yapılmıyor...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.