Atik yöneti̇m plani çalişma plani

Üyeler Görebilir
Atık Yönetimi Yönetmeliği kapsamında atık işleme tesislerinin hazırlaması gereken çalışma planı nedir fikri olan var mı?Ayrıca hurda metal işleme tesislerinde zorunlu olana ISO 14001 Çevre Yönetim sistemi belge alma zorunluluğu kalktı mı?

Üyeler Görebilir
HER TESİSİN AYRICA TESİSDE HER BİR BÖLÜMÜN RADYOAKTİF,ATIKSU VARSA BİYOGAZ BUNLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK GEREGİ ÇEVRESEL HER TÜRLÜ FAKTÖRÜ TESİS SORUMLUSU HAZIRLAR ÇEVRE MÜHENDİSİ SUNAR O KADAR İLGİLİ NİR ŞEKİLDE GEREK DUYARLARSA BAKANLIGA BİLDİRİR. ISO14001 DE ÖNCEDEN VAR MIYDI Kİ KALSIN ÇEVRE İŞLERİ HEP GÖNÜLLÜKLE OLAN İŞLER...

Üyeler Görebilir
dilek kayaÜstad Merhaba,

Aşağıda yer alan linkten örnek çalışma planlarına ulaşabilirsiniz. Bu planları inceledikten sonra kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Bu arada ISO 14001 için ise Ömrümü Tamamlamış Araçların Kontrolü Hakkında Yönetmeliğin 15. maddesinin 2. fıkrasında şu ifade geçmektedir;

2) İşleme tesislerinin TS EN ISO 14001 çevre yönetim sistemine sahip olması zorunludur. Tesisler lisans aldıktan sonra bir yıl içinde çevre yönetim sistemini kurmak ve Bakanlığa belgelemekle yükümlüdür.

Ekli dosyalar