Üyeler Görebilir
Turkiyede ilk kez boyle bir uygulama yapildi. Atiksatar i tekefonuna indiriyorsun ve evde biriktirdigin geri donusebilir atiklari ihtiyac sahibi sokak toplayicilarini cagirip ister bagisliyorsun istersen satiyorsun. Asil guzel tarafi bundan sonra aslinda bu uygulama yaptigin her islemde sana iyilik puanlari hediye ediyor. Bu puanlarla uygulamadaki diger kisilerle ortaklasa agac bagisi, kedi koprk mamasi hatta tekerlekli sandelye bile bagisliyabiliyorsun. Aslinda atiklarin hem paraya hem de iyiliklere donusuyor. Sadece atiklarini ayri toplaman yeterli oluyor. Kagitlar, plastikler, metaller, eski kiyafetler, elektronik atiklar hem cope gitmemis oluyor hem de ekonomiye kazandiriliyor. Atiksatar ile evdeki atiklarimi ayirmaya baslayali haftada 1 kez cop atiyorum. Gecenlerde kazandigim puanlarla yaptigim bagisla bir yavru kedinin karni doymus oldu. Hem playstore hem de ios da var kullanmasi da cok kolay atiksatari indiriyorsun kolayca kayit olup randevu olusturuyorsun sana en yakin toplayici kapina kadar geliyor. Yaninda el kantari var onunla tartarak atiklari teslim aliyor ve iyilik puanlarim uygulamaya yukleniyor. Hem de atiklari satarak toplayicidan parami hemen alabiliyorum. Bu harika uygulamayi herkese duyurmak cevreci hareket destek olmak istedim.