Atiksu aritma tesisi operatörü bilgilendirme eğitimi

Üyeler Görebilir
Eğitimin AdıATIKSU ARITMA TESİSİ OPERATÖRÜ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ
Eğitimin Verileceği Tarihler29 Nisan Cuma 2016
30 Nisan Cumartesi 2016
saat 10.00 - 17.00
Eğitimin Verileceği YerTMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Eğitim Salonu
İstiklal Cd. Koçtuğ İşhanı No:178 K:2 D:2 Tünel Beyoğlu
Katılımcı Sayısı20
Eğitmen BilgileriAhmet Dursun Kahraman Çevre Yüksek Mühendisi
Dokuz Eylül Üniversitesi /1983
Deü Fen Bilimleri Enstitüsü, Çevre Teknolojisi, Yüksek Lisans / 1985
Eğitim ÜcretiEğitim Ücreti: 400 TL
Eğitim ödemesini eğitim günü makbuz karşılığı elden ödeyebilirsiniz veya Türkiye İş Bankası - Beşiktaş Şubesi 1008 2622162 TR120006400000110082622162 hesaba yatırabilirsiniz.
Eğitim Ücretine Dahil olanlar:Katılım Belgesi, Eğitim Notu
Eğitim ProgramıEĞİTİMİN AMACI:
Arıtma Tesisi Sorumlu Mühendisine bağlı olarak çalışan teknik personel ve tesis personeline atıksu yönetimi uygulamaları hakkında genel bilgilendirme yapmak ve uygulama örnekleri sunmak.
EĞİTİME KİMLER KATILABİLİR:
  • Çevre mevzuatı kapsamında; atıksu yönetimi, yasal yükümlülükler ve uygulamalar hakkında genel bilgi almak isteyen teknik personel ve ilgili kişiler,
  • Atıksu yönetimi konusunda bilgi edinmek isteyen teknik personel
  • Atıksuların arıtılması konularında hizmet veren firma yetkilileri ve personeli,
  • Kamu Kuruluşları, Yerel Yönetimler, Sanayi tesisleri bünyesinde görev yapan Çevre ve İş Sağlığı ve Güvenliği sorumluları, arıtma tesisinin işletilmesinden sorumlu personel.
EĞİTİM İÇERİĞİ:
· Atıksu arıtma tesisleri işletim esaslarında genel kavramlar, ilgili mevzuat özeti,
· Atıksu arıtma tesisleri işletiminde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi vermek,
· Atıksu arıtımda karşılaşılan sorunlar,
· Atıksu analizinin, karakteristiğinin önemi.
· Firma Uygulamaları
· Genel Değerlendirme
Ön Kayıt Bilgileri28 Mart - 28 Nisan 2016
Ön kayıtlarınızı [email protected] adresine ad, soyadı, iletişim bilgilerinizi, oda üyesiyseniz oda sicil numaranızı ve eğitimin adını belirterek yapabilirsiniz. (başvuru e-postalarına onaylama mesajları gönderilecektir.)
Eğitim ile ilgili sorularınız için iletişim bilgileriAd Soyadı: Tarkan KILIC
0530 641 68 73https://www.cevremuhendisleri.net/resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png0530 641 68 73
E-posta: [email protected]
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
[TBODY] [/TBODY]