Bakanlik toplantisi

Üyeler Görebilir
Merhaba herkese

bakanlık toplantısına katılan var mı? nasıl geçti? neler oldu?:) ben gidemedim.sonucu ve alınan bir karar varsa merak ediyorum.
bilgilendiren olursa sevinirim.
herkese kolay gelsin

Üyeler Görebilir
merhaba ben katıldım soru cevap şeklinde olmadı yaklaşık 400 kişi vardı. özellikle belediyelerin yoğun katılımı vardı. söz hakkı alanlar sorularını sordu bakanlık yetkilileri ise soruları not aldılar cevap vermediler. yani bir karar değişikliği olup olmayacağı belli değil. sadece tat dan tat a satışın yasak olduğu vurgulandı.

Üyeler Görebilir
Evet toplantı dediler, halbuki "nasıl yönetmelik yapmışız ama?" diye sormaya çağırmışlar. İşin kötüsü cevapta yok sorulara. Bir tat çalışanı olarak beni en çok toplama ve ayırmayı birbirinden ayırmaları ilgilendirdi. Cevapsız çok soru var yönetmelikte pek uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum bu haliyle ama çıksın bir de öyle bakalım.

Üyeler Görebilir
Bu bakanlık çalışanları neye kime hizmet ediyor çok merak ediyorum.Bir güzel adım atıyorlar sahadakilere de soralım deyip topluyorlar sonuç @Serhat Mehmet Kar beyin söylediği gibi mi oluyor ? İyi ki gaza gelip buralardan kalkıp da toplantıya katılmamışım.

Üyeler Görebilir
bende toplantıya katılmadım. tahmin ettim bakanlığın bu tarz davranış sergileyeceğini.
ambalaj atıkları kontrolü yönetmeliği taslak çalışması hakkında idi toplantı