Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belediye için atık yönetim planı hazırlayacağım hertürlü tavsiyeye ihtiyacım var
Taslak ve içeriğiyle ilgili neler yapabilirim.Daha önce hiç atık yönetim planı hazırlamadım ve şimdi hazırlamam gerekiyor.Tecrübeli arkadaşların desteğine ihtiyacım var
Paylaştığın dosya gerçekten işime yarayacak.Esasen tavsiyeden kastım genellikle yapılan yanlış anlama yada hatalar varsa bu durumlardan haberdar olmaktı.
Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği kapsamında hazırlayacaksanız linkte verilen dosyanın Ek-1'inde yer alan formata göre ve ilgili açıklama başlığına da dikkat edilerek hazırlanmalıdır.
Formatta doldurman en önemlisi ama şunlara dikkat etmende fayda var. Araçların takip sistemindeki ımeı kodu, toplamanın nasıl yapıldığına dair Açıklamalar bunlarda arada yazarsan faydasını görürsün
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.