Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
baca gazı yakan sistemimiz var bu sistemde gazlara ait yakıt analizi istendi. emisyon değil. sıvı veya katı yakıt analizi yapan çok firma var ama gaz yok gibi.
Emisyon raporunda yer verilmek üzere yakıt analizi yaptırmamız gerekli; laboratuvar araştırıyorum.
Bu konu ile ilgili güncel bilgisi olan var mıdır acaba?
Gaz yakıtlı bir yakma bacamız var. Emisyon ölçümü yapıldı; emisyon raporunda yer vermek üzere yakılan gazın kalorifik değeri vs.'nin olduğu bir analizden bahsediyorum.
Teşekkür ederim, İntertek'e mail attım. Bugün dönüş yapmalarını beklemiyorum tabii. Biolab da yapıyormuş sanırım, haftaiçinde dönüş yapacaklarını söylediler.
Aynen öyle, çalışmıyorlar; herkes biz mi 6 gün çalışsın Neyse, konu bu değildi.
Ve ayrıca, sanırım Ege Üniversitesi de yapıyormuş. Onlardan da dönüş bekliyorum.
Net yanıtları aldığımda da yazarım buradan; ihtiyacı olan gelsin, alsın, kullansın.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.