Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın arkadaşlar. İzin lisans sisteminde aşağıdaki resimler gibi bir sıkıntı yaşıyorum ve bir türlü başvurumu tamamlayamıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinrim.
denedim abi ordanda aynısını söylüyor. bakanlığa mail attım formata uygun değil ondan oluyor dıyor resimleri attım neresi yanlış dedım söyledi düzelttim yine hata verdi dedim yine hata verdi o da formata uygun değil dedi tekrardan anlamadım format ne nerde yazıo örnek verin bana da bende biran evvel halledeyim demi
ekran görüntülerinden bir şey göremedim ama sanırım. forumlarda karakter hatası olabilir. tekrar kontrol et.izin verilmeyen bir karakter gırmiş olabilirsin . o ,.- vs gıbi.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.