GFB - LİSANS Geçiş Aşaması

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar ,

GFB belgemizde bulunan atık kodlarını ve proses kodları olan D/R kodlarını E-İzin uygulamasında lisansa devam ederken ekle-çıkar yapabileceği gördüm. Bunu daha önce aranızda fark eden oldu mu acaba ?

Aşağıdaki görselde olduğu gibi çıkar dediğim zaman kırmızı renkle boyanmakta.

1588673093626.png
 
Üyeler Görebilir
Gökhan Kutlu
Kırmızı olan atık kodları sizin prosesinize uygun değil de o nedenle, belkide il müdürlüğü işaretlemiştir.

Şöyle ki Ambalaj Geri Kazanımda 150101 kağıdı geri kazanmak için kağıt hamurundan kağıt üreten tesis kurmanız gerekli. Siz hangi prosesle bunu kazanabiliyorsunuz?
Tehlikesiz Atık Geri Kazanımda metalleri camları geri kazanmak için ERGİTME tesisi kurmanız gerekli, kırarak presleyerek bunları geri kazanmış olmuyorsunuz.

Dolayısıyla kırmızılar uygunsuz, yeşiller uygun demişler size :)
 
Üyeler Görebilir
yalnız şöyle bir durum var ben lisans işlemlerine girdiğim zaman bu atık kodlarının hepsi yeşil renkteydi ben sağ taraftan çıkar tuşuna bastığım zaman kırmızı oldular Yani il çevre veya bakanlık kırmızı yapmadı onları
 
Üyeler Görebilir
arkadaşlar bilginiz olsun diye söylüyorum ;

Az önce GFB belgemizi onaylayan mühendisle bizzat görüştüm ve durumu anlattım. Yalnış veya hatalı seçilen kodlar ile ilgili olarak , proses özeti ve iş akış şemasındaki faaliyetlere uygun bulunduğu takdirde lisans sürecinde değişiklik - ekleme - çıkarma işlemi yapılabildiğini söyledi.
 
Üst