Granul tesisi kurma

Üyeler Görebilir
Merhabalar. Yardımlarınıza ihtiyacım var ben granul tesisi kurmayı düşünüyorum (lisanlı firmalardan kırılmıs plastigi alıp tekrar kullanır haline getirme)

10 yılı askındır plastik enjeksiyon ve granul tesisinde üretim sorumlusuyum. her sınıf pe . pp . ps . abs . antisok . polyemid . naylon6 . ve bunların sınıflarını cok iyi düzeyde bilmekteyim granul makinası kullanımındada sıkıntı yok . kırılmıs plastik bulmadada sıkıntı yok . hangi malzeme ne ısı ister ondada sıkıntı yok .hangi malzemeye ne renk konulabilir ondada sıkıntı yok tek sıkıntım ürünü satabilirmiyim bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yorumlarınız icin tskler.

Üyeler Görebilir
@mehmet şero Buradan üstünkörü konuşmak biraz afaki olur. Plastik işleyicisi olan ve sizin ürününüzü ham madde olarak alabilecek muhtemel işletmeler ile görüşme yaparsanız önünüzü daha net görürsünüz. Kısacası bir pazar araştırması yapmanızı tavsiye ederim. Buradan bir şeyler söylemek bence pek doğru olmaz. Hatta sizin gibi bu işi şuan yapmakta olan(farklı şehirlerde de olabilir) birkaç firma ile görüşme yapıp hitap ettikleri pazarda hangi sektörler, hangi markalar ve firmalar var daha net görürsünüz. 10 yıllık tecrübe çok sağlam bir background. Umarım başarılı olursunuz.