Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
il müdürlüğü uygunluk başvurusu nasıl yapılır çevre izni yenilicem.süreç nasıl.uygunlukta istenen belgeler neler .süreci bana ayrıntılı bir şekilde açıklarmısınız ?
İl Müdürlüğü Uygunluk Yazısı; Entegre Çevre Bilgi Sistemi -> E-izin Uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Ekran görüntüsünü bırakıyorum:
Gereken bilgi ve belgeler Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinin Ek 3-B kısmında yer almakla birlikte; fiziki şartlar da Bakanlık web sitesinde yer almaktadır.
İl Müdürlüğü Uygunluk Yazısı; Entegre Çevre Bilgi Sistemi -> E-izin Uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Ekran görüntüsünü bırakıyorum:
Gereken bilgi ve belgeler Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinin Ek 3-B kısmında yer almakla birlikte; fiziki şartlar da Bakanlık web sitesinde yer almaktadır.
Cem YılmazCem bey merhaba, İl mÜdürlüğü uygunluk yazısı artık tamamen sistem üzerinden mi yapılıyor? Önceden dilekçe yazıp müdürlüğe veriyorduk. Ve aynı şekilde valilik tespit raporu da mı sistem üzerinden yapılıyor yoksa dilekçe mi veriyoruz.
Ecrin.İl Müdürlüğü Uygunluk Yazısı'nın adı sadece "Uygunluk Yazısı" olarak güncellendi ve çevrimiçi sistem üzerinden yapılabiliyor. Valilik Tespit Raporu için değişiklik bulunmuyor, dilekçe ile başvurmanız gerekiyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.