Üyeler Görebilir
Sayın @Üyeler
Eğitim serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Konu seçiminde titizlikle hareket ettiğimiz ve bilgi eksikliği olduğunu gözlemlediğimiz alanlarda derinlemesine araştırmalar yürüttüğümüz için bir süredir ara vermiştik. Ancak şimdi, yine mesleki anlamda bir ilk niteliğinde olan iki yeni eğitimle karşınızdayız. Hedefimiz, sizleri her zaman daha nitelikli ve özgün içeriklerle buluşturmaya devam etmek.
Spesifik ve uzmanlık gerektiren konular olması nedeniyle, eğitmenlerimizin yoğun programlarından ötürü duyuruları daha erken paylaşamadığımız için üzgünüz. Ancak, alacağınız eğitimin bu beklemeye değeceğine inanıyoruz.
ISO 46001 Su Verimliliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi
Duyuru Afişi

Sürdürülebilirlik Raporlamasının Temel İlkeleri Eğitimi ve Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları (TSRS)
Eğitim İçeriği:
Duyuru Afişi

Eğitim serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Konu seçiminde titizlikle hareket ettiğimiz ve bilgi eksikliği olduğunu gözlemlediğimiz alanlarda derinlemesine araştırmalar yürüttüğümüz için bir süredir ara vermiştik. Ancak şimdi, yine mesleki anlamda bir ilk niteliğinde olan iki yeni eğitimle karşınızdayız. Hedefimiz, sizleri her zaman daha nitelikli ve özgün içeriklerle buluşturmaya devam etmek.
Spesifik ve uzmanlık gerektiren konular olması nedeniyle, eğitmenlerimizin yoğun programlarından ötürü duyuruları daha erken paylaşamadığımız için üzgünüz. Ancak, alacağınız eğitimin bu beklemeye değeceğine inanıyoruz.
ISO 46001 Su Verimliliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi
Eğitim Lokasyonu: Microsoft Teams, tamamen online
Tarih: 12 MAYIS 2025
Süre: 1 Tam gün (10:00-17:00 Arası)
Ücret: 3750 TL + KDV (4500 TL KDV DAHIL)
Belge: Eğitimi tamamlayanlara "Katılım Belgesi" düzenlenecektir.
Eğitim İçeriği:
- İşletmelerin su tüketimini optimize etmelerine ve su verimliliğini artırmalarına yönelik stratejiler
- ISO 46001 standardı, su yönetimi sisteminin kurulması, izlenmesi ve iyileştirilmesini
- Eğitimde, su verimliliği hedefleri belirleme, su tasarruf yöntemleri ve uygulama adımları öğretilir.
- Su yönetimini sürdürülebilir kılmak isteyen işletmeler için önemlidir.
Duyuru Afişi

Sürdürülebilirlik Raporlamasının Temel İlkeleri Eğitimi ve Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları (TSRS)
Eğitim yeri: Microsoft Teams, tamamen online
Tarih: 20-21 MAYIS 2025
Süre: 2 Tam gün (10:00-17:00 Arası)
Ücret: 7700 TL + KDV (9240 TL KDV DAHIL)
Belge: Eğitimi tamamlayanlara "Katılım Belgesi" düzenlenecektir.
Eğitim İçeriği:
- Sürdürülebilirlik Nedir?
- Sürdürülebilirlik & Riskler ve Fırsatlar
- Sürdürülebilirlik Ticari Hayata Nasıl Yansıyor?
- Sürdürülebilirlik Mevzuat & Standart Gelişmeleri
- Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları (TSRS)
- TSRS S2 Beklentileri
- TSRS-2 İklimle İlgili Açıklamalar Kapsamında Genel Hükümler , Raporlama ve Uygulama Esasları
- TSRS-2 Sektörel Kılavuz İçerikleri Bilgilendirmesi
- TSRS-2 Örnek Kılavuz Değerlendirme ve Uygulaması ( Kılavuz kapsamında uygulamalı dokümantasyon ve içerikler)
- Sürdürülebilirlik Açısından ISO 14064-1 Sera Gazı Hesaplama ve Raporlama Standardı Temel Genel Bilgilendirmesi
Duyuru Afişi

Son düzenleme: