Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim. Orada staj yapmak için içeride çalışan yada herhangi bir referans gerekiyormuş diye duydum yoksa zormuş.
İzaydaşa başvurmak istiyodum o da aynı şekildeymiş.
Duygu hanım haklı biraz kamuda pek birşey öğrenilmiyor fakat arıtma konusunda az çok bilginiz olur. 42 evler arıtma tesisini isteyin oturduğunuz yere uzak değilse az çok arıtma konusunda fikir sahibi olursunuz
@coşkun bey ben işletme stajımı istanbulda ileri biyolojik atıma tesisinde yapmıştım (bu stajı ayarlayabilemk için baya bir çaba sarf etmiştim ) 20 iş günü boyunca bir toplantı salonunda akşama kadar oturduk toplamda 3 defa falan tesis gezdirildi okulun düzenlediği teknik geziler daha verimliydi (:
Bizim zamanımızda saha ve işletme stajı var idi. şimdi arıtma mı olmuş benim tavsiyem de isu olacak, çünkü bişey öğrenilmiyor gibi gözükse de kendi çaban ile bir çok şeyi öğrenebilirsin çünkü tesis elinin altında olacak.
İsu en mantıklısı olur tabi alınırsan gerçekçi olalım ki izaydaş ve isu tamamen torpil. ( İki yerde de bir şey öğrenmiyorsun hayallere kapılma) İleriye dönük bir şeyler öğreneyim diyorsan bir danışmanlık firmasına gir okulla görüş tabi danışmanlık kabul ediyorlar mı, tesislere gidiyorlar ama bazen okullar kabul etmiyor. Okul bitince danışmanlık ya da geri dönüşümde çalışacaksın zaten o yüzden arıtma falan hikaye kaçımız arıtmadayız sonuçta. Herkes ister istemez danışmanlık ya da geri dönüşümde. Geri dönüşüm istersen buraya gelebilirsin , en azından bir sektörü kafandan silmiş olursun@ipek tezyapar
@ipek tezyapar
Bende stajımı isu da plajyolunda yaptım ama bütün arıtmalarını gezdim o stajımda gebzedeki çok büyük bi arıtma tesisi mesela orada yapabilirsin
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.