Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hava filtreleri bildiğim kadarıyla tehlikesiz atık. Herhangi bir tehlikeli atıkla kontamine olma durumu varsa tehlikeli. Karar veremiyorsanız analiz sonucu tehlikeli/tehlikesiz olduğuna karar verirsiniz.
Hava filtreleri tehlikeli değil ki bildiğimiz toz talaz yani filtrenin içeriği tehlikeliyse tehlikeli, tıbbi ise tıbbi genel mantık bu. Kimyasal gazı filtreliyorsa tehlikeli ameliyattaki hepafiltreler bakteri virüs içerdiğinden tıbbi olarak değerlendirilir.
Hava filtresi : 15 02 02
Yağ filtresi (jeneratör kaynaklı) :16 01 07
Hastane için
Hava filtresi : 15 02 02 Ancak hava filtreleri ameliyathane, yoğun bakım, enfeksiyon riski olan hastaların bölümlerinden alınmışsa ''Tıbbi Atık''
Vay efendim benim atıklarım tehlikesiz diyen öncelik ile tehlikesizliğini ispat edecek ondan sonra atık kodu 15 02 03 ...
iki filtre dışarıdan gelen tozu tutan ön filtreler ve her hafta değiştiriliyorlar. Bunları şimdiye kadar tehlikeli atık olarak gönderiyordum ama sizce nedir? Sadece dışarıdan gelen tozu tutan filtreler tehlikeli atık mıdır? Hastane dışında otellerde avmlerde vs de kullanıyor, buralarda nasıl bertaraf ediliyor? Tehlikeli atık deposunu tek başlarına doldurmaya başladılar da doğru mu yapıyorum emin olmak istedim.
Gizem SunarGizem Hanım Merhaba, aynı durum bende de mevcut. AVM'de havalandırma kanallarında dışarıdan gelen tozu tutmak için kullanıyorum aynı filtreleri ben de. Sorunuza cevap bulabildiniz mi acaba? Filtreleri bertarafa nasıl göndereceğim konusunda ben de kararsız kaldım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.