Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@huri ve varsa bu mülakata girecek diğer arkadaşlarım, ben 2 kere deneyimlemiş biri olarak özetleyeyim.
Biri bölüm başkanı olmak üzere 3 kişilik bir ekiple sizi karşılıyorlar. Tanışma faslı geçtikten sonra, genellikle su ve hava branşında mesleki sorularla devam ederler. Çok zor sorular değil, lisans eğitiminiz iyi ise zorlanmazsınız. Soruları bilmiyorsanız dahi yorumlayarak cevaplamaya çalışın. Özgüvenli, hitabeti kuvvetli ve istekli gözükmeye gayret edin.
Umarım güzel haberlerinizi alırız, başarılar diliyorum.
Merhaba Arkadaşlar, katılacak olanlara şimdiden başarılar diliyorum. Ben geçen dönem mülakata girdim gayet sohbet havası içerisinde tanışmaya yönelik bir mülakat geçirdim. Lisans öğrenimim, bu ana kadar mesleki anlamdaki çalışmalarım, stajlarım ve hedeflerimi konuştuk. Ales taban puanı 55 ve yds şartı yok. Diğer bir avantajı da kontenjan fazla idi geçen dönem için. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.