Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimKosgeb uygulamali girişimcilik eğitimi (ücretsiz) çmo
Benim bahsettiğim farklı o halde, kız kardeşim de girişimcilik eğitimi aldı, işletme açtı, ancak eğitim aldığı için ziraat hesabına bir ücret yatırılıyordu.
@Gülay , Gülay hanım, Eğitime gitmek ücret almak için yeterli değildi. Şöyle ki, eğitime gittikten sonra iş fikrinizi proje olarak Kosgeb' e sunuyor idiniz. Kosgeb tarafından kabul edilmesi haricinde, ya geri ödemesiz hibe alıyorsunuz ya da faizsiz kredi olarak alıyorsunuz. KOSGEB' e proje sunmanın ve destek almanın ön şartı bu eğitim idi. Ancak eğitim 1 hafta süreyle veriliyordu. 3 güne düşürmüşler bizde.
Katılımcıya ücret ödenmiyordu, katılımcı projesini sunar da kabul edilirse destek alıyorlardı.
Baya değişmiş o halde, kardeşim gittiğinde her günün ertesi hesabına asgari ücretin günlük miktarı kadar para yattı. Bir de proje sunduğumuzda değil, işi kurup faturaları ilettiğimizde hibe almıştık. @Alpino
artık projeye para veriyorlarsa bence çok iyi ama hiç sanmıyorum.Devlet yaş tahtaya basmaz.
Bundan mütevellit bu eğitim, benim bahsettiğim eğitim mi acaba diye sormak istedim.
Bu eğitim zaten ücretsiz, odanın bunu ücretsiz olduğunu belirtmesi komik olmuş . Girişimcilik eğitimini alarak, "Girişimcilik Sertifikası" sahibi olanlar kendi işini kurma döneminde KOSGEB'in maddi kaynak (hibe ve/veya kredi)desteklerinden faydalanabilirler.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.