Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bakanlığın sitesinden lisanslı firmaları bulamadım daha önce exel formatında iniriliyordu şu an link hata veriyor. elinde güncel liste olan varmıdır?
peki hangi şehirde arıyorsunuz bu firmayı çünkü genellikle belediyelerde yapıyor bu işi isterseniz belediye ile bir görüşün hiç yokdan onların haberi kesin olur.
Tehlikeli atık geri kazanımı yapmak için istenen teknik düzenlemelere ilişkin bilgileri yönetmelikte bulamıyorum.
Örneğin tesis alanının kaç metrekare olması gerektiği,üstü kapalı alan...?
Arkadaşlar merhaba.
Ben Antalyada bir otelde çalışmaktayım. Çalıştığım bitkisel atık yağ toplayan lisanslı firma bertarafın gerçekleştiğine dair olan UATF'yi tarafıma veremiyor. 6 hazirandaki yönetmelik değişikliğine istinaden hala il müdürlükleri bir açıklama yapmadı vermem doğru olmaz diyor.. Sizlerin görüşleri nedir ? Süreç sürünmecede duruyor şuan ve 1.5 aydır ben pembe nüshaları alamıyorum..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.