Etkinlik Mühendisler hakları olan kadroları istiyor

Üyeler Görebilir
Değerli arkadaşlarım meslektaşlarım , öncelikle hepinize merhaba .

Adminden ve moderatörlerden özür dilerim konuyu nereye açacağımı bilemedim . Okursanız sevinirim .

Arkadaşlar uzun uzadıya yazacak çok şey var ama kısa tutmak mecburiyetindeyim , her biriniz mühendis veya mühendis adayısınız , lakin ülkemizde ne mühendise nede bilime yeterli önem verilmemektedir , En acı vereni ise mühendisler mantık eğitimi almış zeki ve girişken bireylerken , 3 kişi bir araya toplanıp sesimizi duyuramamamızdır.

Öğretmen ve avukat arkadaşlarımız her dönem seslerini çıkarıp hak ettiklerini alırken bizdeki bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti nedir ? , İmza kampanyalarında bile binleri bulamıyoruz . Mühendisliği içine düştüğü bataktan yine biz kurtarıcaz arkadaşlar baskaları değil !

Sizden ricam , çalışan çalışmayan , işi olan olmayan , bütün mühendis arkadaşların ,

Bütün mühendisler adına başlattığımız imza kampanyasına destek vermesi imzalaması ve paylasmasıdır .
Gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyor . İmza kampanyamızın linkini paylaşıyorum

Kampanyamız :

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Teşekkür eder saygılarımı sunarım .

Destek vermeniz halinde , mesajı daha görünür yere taşımanız bizi ayrıca sevindirecektir .

Üyeler Görebilir
Hocam ben baktım da linkte mühendislik ile alakalı birşey bulamadım genel olarak site açıldı açık olan imza kampanyaları bulunuyor

Üyeler Görebilir
Hocam buradan bakabilirsiniz..

change.org/p/kultur-kultur-gov-tr-illeridaresi-icisleri-gov-tr-basin-icisleri-gov-tr-personel-icisleri-gov-tr-mühendisler-haklari-olan-kadrolari-istiyor