Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun , direkt spesifik şu belgeleri hazırlamanız gerekli diyemem ancak forum içerisinde arkadaşlarımızın hazırladığı makaleler başlangıç için size yardımcı olacaktır. Ayrıca KDS (Kütle Denge Sistemi ) gibi beyanları da site içerisinden araştırmanız yararlı olacaktır.
Benim iletebileceklerim bu kadar direkt sizinle aynı sektörde olan arkadaşlarımızda mutlaka bişeyler yazar buraya. Çevre Mühendisi/Danışmanı Bir Tesiste Adım Adım Ne Yapar?
narin unutmazÖncelikle hayırlı uğurlu olsun. Özel olmazsa hangi firmada işe başladınız? 10 yılı aşkın madeni yağ üretimi ve geri dönüşüm de kimya mühendisi olarak çalışıyorum az çok tecrübeme dayanarak söylemem gerekiyor ki fazla sorumluluk almamanızı öneririm bilginiz olsun.
Uzun zamandır Madeni atık yağ geri dönüşümde çalışan biri olarak
Hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor derken nereden başlıyor firma şuanda nelere sahip ?
ruhsat , kapasite raporu , çevre izin lisansı , çed , tse ( 13369 , 13541 ) , epdk lisansı vb.
yeni yayınlanan yönetmeliğe göre de istenilen ve başvurulması gereken evraklar yönetmelik içerisinde mevcut...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.