Online karbon ayak izi-sera gazı başdoğrulayıcı eğitimleri hak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim (a034)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Merhabalar, sera gazi başdoğrulayıcı eğitimi almak istiyorum lakin internette çokça karşıma çıksa da güvenilir gelmiyor iletişim kopukluğu oluyor. Yakın zamanda bu konuda eğitim açılacak mı bilinir güvenilir kaynaklardan bilginiz var mı?

Üyeler Görebilir
online eğitimlerden kesinlikle verim alınamıyor. evet +/- leri tartışılır ama 14066'sı olan biri olarak mümkünse yüzyüze eğitimleri tercih etmeni öneririm.

Üyeler Görebilir
OyaaKesinlikle Oya Hanıma katılıyorum. Bu tarz eğitimler detaylı ve ilk başta karmaşık bilgiler içeren eğitimler oluyor genelde. Bu nedenle de interaktif bir ortamda yüzyüze eğitim almanız eğitim sırasında kafanızda oluşabilecek sorulara daha kolay yanıt bulmanızı sağlayacaktır. Online eğitim/seminerlerde bu tarz konular çok havada kalıyor gibi.

Yine de online almak istiyorum diyorsanız Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilen uzun soluklu eğitimi alan tanıdığım birisi var, memnun kalmıştı. Ancak kendisinin daha öncesinde de yüzyüze kısa bir eğitim tecrübesi vardı.

Harici olarak QSI, SGS, BSI gibi firmalar da eğitim düzenliyor. Takip edebilirsiniz.

Üyeler Görebilir
OyaaOnline eğitimlerin dezavantajları olduğu düşünülebilir fakat ben çok katılmıyorum buna. Çünkü özellikle Covid`ten sonra neredeyse tüm eğitimler online olmaya başladı. Bende birçok eğitime katıldım online olarak ve hepsi çok faydalı oldu. Burada ki asil soru aldığınız eğitimi uygulama şansı bulup bulamayacağınız. Edindiğiniz bilgileri bir yerde kullanıp pekiştiremiyorsanız yüzyüze eğitimlerde de benzer problemlerle karşılaşırsınız.