Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaş çok detaylı bilgi vermediği için olabilir mi acaba? paket arıtmanın hangi konusunu istiyor mesela evsel mi endüstriyel mi? kirlilik yükleri nedir gibi? debisi nedir. sürekli mi kesikli sistem mi vb. mesela ben olsam önce araştırırım. biraz ilerlemeye çalışırım. yapabildiğim kadarını burada paylaşırım. ilerleyemiyorum yardım edebilir misiniz dese elbet birileri yardımcı olacaktır. mesela ben seve seve yardım etmek isterim ama dediğim gibi öncesinde karşı tarafta bir azim görmek isteriz al formülleri işte bu paket arıtma dememiz çok doğru gelmiyor kaldı ki forumda paket arıtma tasarım ile ilgili bir çok konu açılmış durumda. hazır bilgi çözüm değil.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.