Sürdürülebilirlik raporlaması hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oyaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Merhabalar,
Kamu Gözetimi Kurumu'nun TSRS'ına göre gönüllü veya zorunlu olarak raporlama yapacak olan var mı aranızda?
Eğitim mi, Danışmanlık mı alacaksınız vb. konularda fikir alışverişi yapmak isterim.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

İyi çalışmalar.

Üyeler Görebilir
Merhaba,

İlgili konuda bir firmam birkaç yıldır gönüllü rapor yayınlıyor. Raporu, işin uzmanı diyebileceğimiz firmalara yaptırmaktalar. Çünkü Sürdürülebilirlik Raporu için birçok kişinin günlerce çalışması gerekiyor. Dışarıdan hizmet verilmesi ya da bünyede sadece eğitimle bu işin yapılmaya çalışılması pek de başarılı sonuçlar doğurmuyor.

Üyeler Görebilir
Ben bu konuda görüşmüştüm, ileride uzman belgesi tarzı eğitimler yapacaklarmış, isteğe bağlı olarak şu an yapabilirsiniz vs. demişlerdi. Belli bir format yok.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
GRI standardında bir raporlama için ben zemin hazırlıyorum kendime. Fakat konu ile ilgili o kadar az veri var ki.
Yayınlanmış raporları klavuz edinmekten başka bir yol edinemedim.

Üyeler Görebilir
Bilgi amaçlı olması açısından GRI ile ilgili dökümanlar paylaştım. Burada Kapsam1-2-3 konularının iyi anlaşılması ve raporlama kısmında veri setleri oluşturmak suretiyle doğru veriyi elde edip analizlerini gerçekleştirmek önem arz eder.

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir