Sanayide yeşil dönüşüm sorumlusu/başsorumlusu başvuru ekranı

Üyeler Görebilir
Merhabalar, başvuru ekranında ekteki bölümde yer alan kısım nasıl doldurulacak fikri olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem?

1000034356.webp

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar bu başvurunun bir ücreti var mı?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
mobil imza başvurusunun kolay bir yöntemi var mı

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
syd başvurusu yapmak için entegre bilgi sisteminde firmada yetkili olmak gerekiyormuş.

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
1746624309723.webp

Arkadaşlar boş belge yükleyenler için başvuru ekranındaki uyarıyı paylaşmak isterim.

Bakınız ilgili firmadan alınacak imzalı yazı diyor.

Eskiden çalıştığım atık firmasından şimdi geriye dönük imzalı yazı talep etmem mi gerekiyor yani, sistem cidden nasıl kurgulanmış anlam veremedim. :suspus:🤔

Üyeler Görebilir
EmreGokkayaBu yazı sonradan eklendi, ayrıca ilgili sektörlerde tecrübeniz yoksa da o aşamayı geçebilmeniz gerekiyor ama yaptıkları sistemin bozukluğu yüzünden dosya yüklemeden ilerlenmiyordu. Kaldı ki burada benim gibi olan birçok arkadaşım vardır. SGK dökümünden zaten tecrübemiz sabit. Daha ne yüklememizi bekliyorlar anlamak güç.

Üyeler Görebilir
eski çalışılan firmalardan yazı alınamayabilir. Belki kötü ayrılmış olabilirsiniz. Sgk hizmet dökümü ve Çevre Yeterlilik belgesinin tecrübe için yetiyor olması gerek.

Üyeler Görebilir
hem sorumlu hem baş sorumlu olarak başvuru yapılabılıyor mu? yoksa sadece bir tanesine mi başvuru oluyor. okudum ama o detayı göremedim

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
merhaba Sanayide Yeşil Dönüşüm Baş Sorumlusu sonucu nasıl tarafımıza bilgi gelıyor? işlem olursa bakanlık mı oluyor süreç nasıldır biliyor musunuz?

Üyeler Görebilir