Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fatih bey bu vermiş oldugunuz programlarla ilgili kitapcıklar ıcın tesekkur ederım.bu sewercad tam olarak ne programıdır.bunu daha onceden duymamıstım.ben cevre muh ogrencısyım bunun gibi baska ne programlar var bilmemiz gereken?
onun yerine ben cevap vereyim sewercad altyapı projelerinde prrojelerin hidrolik hesaplamalarının yapımında kullanılır bunun autocad civildeki karşılığıda hydraflowdur.
Benim önerim eğer yurtdışında yada uluslarası bir firmada çalışacaksın bu programı kullanmayı öğren zaten fazla bir ayrıntısı yok fakat hesaplamalrın teorik parametrelerinin standartlarını bir de yapılan hesaplamalar için var olan senaryoyu değiştirmeyi bilmen lazım birazcıkda ingilizce mühendislik terimlerine aşina olman lazım tavsiyemdir altyapıda çalışacaksan yurtdışında mutlaka öğren
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.