Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Silika jellerin bertarafı yada geri dönüşümü (geri dönüşümü var mı bilemiyorum.) hakkında bilgisini olan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz?Bu atığın kodu ne olmalıdır?
Tehlikeli atık kapsamına girmiyor diye biliyorum yani düzenli depolamaya gönderilebilir.Ama başka bir toksik,tehlikeli vb. maddeyle temas etmişse ,temas ettiği maddenin bertarafıyla aynı yol izlenebilir.Tabi atık kodu bu durumda ne olur bilemiyorum
Firmadan gelen maili olduğu gibi aktarıyorum
''socal baglar in içinde geliyor, socali kullanıyoruz, socal baglar toplu halde geldgi için her tedarik ettiğimiz parti içerisinden çıkıyor ve biz de de birikmiş durumda.''
pek ilgili olduğum bir konu değil anlayamadım durumu da
silika jelin msds formuna bakarsanız,yenı hazırlanan msds'lerde bertarafı ılgılı bılgıler yazıyor,hatta hangı atık koduyla bertaraf edilebilecği ile bilgiler de mevcut olabiliyor
Silika Jel nasıl atılır ?
Atık yönetimi yerel kurallara göre yapılır. Normal şartlarda doğrudan çöpe atılabilir veya belediyenin gösterdiği yere atılabilir. Eğer toksik/zehirli/tehlikeli bir madde ile reaksiyona girmişse/kontamine olmuşsa artık o maddenin atık yönetimi kurallarına göre bertaraf edilir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.