Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar, ambalaj atigi geri kazanim icin teknik uygunluk raporu yazmam gerekiyor ama galiba bu rapor firmati kaldirilmis onun için hangi rapor formatina gore yazmaliyim yardimci olabilirmisiniz?
Arkadasım bana kalkti dedi. Bende dedim bu nasil oluo o zaman niye bakanligin sitesinde var. Hayir kalkti sen tehlikesiz atik geri kazanima gore hazirlayacaksin diyor
dilek doğanTehlikesiz atık toplama ayırma belgesi kaldırıldı ve yerine çevre lisansı alınacak. Ambalaj atığı toplama ayırma ve geri kazanım lisans konuları toplama ayırma tesisleri ile tehlikesiz atık geri kazanım tesisleri başlığı altına alındı.
dilek doğanBize diğer taraftan gelen bilgilere göre eğer tehlikesiz atıklarla ilgili işlem yapacaksanız yapmış olduğunuz faaliyete göre tehlikesiz/ön işlem/geri kazanım ile ilgili teknik uygunluk raporu hazırlayacaksınız.
Simdi ambalaj atigi geri kazanim icin tehlikeli/tehlikesiz/ onislem/ geri kazanima gore teknik uygunluk hazirliycam. Ambalaj atigi toplama ayirma teknik uygunluk icin de toplama ayirma olarak mi yapicam. Biraz karıstı
dilek doğanAmbalaj atığı toplama ayırma lisansı için ambalaj atığı toplama ayırma teknik uygunluk raporu, ambalaj atığı geri kazanım lisansı için ambalaj atığı geri kazanım teknik uygunluk raporu hazırlanacak.
Olgaç SürmelihindiOlgaç bey merhaba, Kendi çevre izin lisans belgemde lisans konumuz ambalaj atığı toplama ve ayırma tip 2 yazıyor. Lisans yenilemek için hazırlanacak teknik uygunluk raporuna atmış olduğunuz linkten giriş yaptım. Ambalaj atığı toplama ve ayırma teknik uygunluk rapor formatına göre hazırlamam gerekiyor anladığım kadarıyla. Formatı indirince ambalaj atığı ''geri kazanım'' tesisi olarak format iniyor . Bakanlığın teknik uygunluk rapor formatları kısmında toplama ayırma tesisi '
O formatlarda başlık konusunda sıkıntı var. Ambalaj ifadesi kullanılmayacak ve tehlikesiz atık başlığı altında işlemler gerçekleştirilecek. Yapacağınız faaliyete göre "ön işlem" olarak değerlendirilirse "Tehlikesiz Atık Ön İşlem" başlıklı teknik uygunluk raporunu hazırlayabilirsiniz. Ayrıca bağlı bulunduğunuz il çevre müdürlüğünden de görüş alabilirsiniz.
Ambalaj atigi geri kazanim teknik uygunluk rapor formati kalkmadi yani. Ee bunu diyenler yanlis mi biliyor. Bana tehlikesiz atik geri kazanima gore yapicaksin. Ambalaj atigi toplama ayirmayida toplama ayirma olarak hazirlayacksn dediler. Off
dilek doğanEğer emin olmak isterseniz il çevre müdürlüğüne veya Bakanlığa sorabilirsiniz. Ama size attığım linkte teknik uygunluk raporları mevcut ve lisans konusuna göre hazırlamanız gerekir. Bizi dinlerseniz pişman olmazsınız
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.