tekstil atıkları geri dönüşümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Biz tekstil üretiminden kaynaklı tekstil atıklarının alım satımını yapan bir firmayız. Bunlar kesim sonrası atıl olan kırpıntı,kumaş,kenar ip vb... ürünlerdir. Bunlarla ilgili alınması gereken bir lisans varmıdır ve nasıl alınır? Bilgisi olanlardan rica ediyorum.

Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar tekstil fabrikalarından kaynaklanan atıkların toplanması geri dönüşümünü sağlayan trakya bölgesinde bildiğiniz lisanslı firma var mı bakanlığın sayfasında göremedim de.

Üyeler Görebilir
teşekürler
firma isimlerinin burada yayınlanması yasak herhalde neyse ben biraz daha inceleyeyim bahsettiğiniz firmalardan sadece birini buldum diğerini gözden kaçırdım sanırım biraz daha dikkatli bakmam lazım.

Üyeler Görebilir
@L.Nergiz
Merhaba,
Tekstil atıklarının kodlarını ve il seçimini aşağıya linkini yazdığım bağlantıyı açtıktan sonra ilgili yerlere yazarsanız lisanslı firmaları bulabilirsiniz
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
Kastamonu'da danışmanlığını yapmakta olduğum hazır kumaştan kıyafet imal eden firmama tesisin bünyesinden pamuklu ve polyester kumaş kırpıntıları, astar atıkları oluşmaktadır. Bahsi geçen atıkları taşıtmak istiyorum. Bakanlığın sayfasında atığı alan firmaları sitedeki erişim sıkıntıları nedeniyle ulaşamıyorum. Önerebileceğiniz lisanslı firma var mı? Atığınızı hangi firmalara vermektesiniz? Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Üyeler Görebilir
Sayfa açılmıyor

Geri dönüşüm firması için müşteri den alınan mal verilen ücretleri daha kolay takip edebilmek için Excel dışında herhangi bir program varmıdır

Geri dönüşüm firması için müşteri den alınan mal verilen ücretleri daha kolay takip edebilmek için Excel dışında herhangi bir program varmıdır yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Son düzenleme: