Etkinlik Twitter etkinliği

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 32694
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
17.01.2019
Perşembe Günü
18.30'da
( 2 GÜN SONRA )

#SıfırAtıgaCevreMuhendisleri

Tabelasıyla en az 1 saat tt oluyoruz.

Daha fazla tt listesinde kalabilmek için;

HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ...

NEDEN KAMUDA YER ALMALIYIZ ?

NEDEN SIFIR ATIK PROJESİ ?

HERKESE DUYURALIM

#KamuyaÇevreMühendisiLazım
 

Ekli dosyalar

  • IMG_-qdal8.jpg
    IMG_-qdal8.jpg
    62.1 KB · Görüntüleme: 30
Üyeler Görebilir
@Fatih Özcan
Fatih Bey,
Çok teşekür ederiz.Elimizden geldiği ve dilimizin döndüğü kadarıyla Çevre Mühendislerinin twitterda sesi olmaya çalışıyoruz.Destek verecek Meslektaşlarımıza şimdiden teşekkür ederiz.
#KamuyaÇevreMühendisiLazım

Kamuya Çevre Mühendisi Lazım (@cevremuhendisi0) adlı kişiye göz at:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Üyeler Görebilir
Merhaba,

Etiketin Türkçe harf içerip içermeyeği belirlenmelidir.

Yoksa diğerleri gibi olmasın: #kamuyaçevremühendisilazım #kamuyacevremuhendisilazim

Etikette Türkçe harfler ya tam olmalı ya da hiç olmamalı.

Türkçe etikette teknik olarak sorun yoksa neden olmasın?
 
Üyeler Görebilir
@Mahmut Akif

Merhaba,
İlginiz için teşekkür ederiz.Tweeter'da Grup olarak güncel kullandığımız etiket (#KamuyaÇevreMühendisiLazım ).
Oluşturduğumuz Resmi Sayfamızdaki etiketleri inceleyebilirsiniz...

Kamuya Çevre Mühendisi Lazım (@cevremuhendisi0) adlı kişiye göz at:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
 
Üyeler Görebilir
Önceki çalışmaları da düşündüğünüzde hangisi daha elverişli?

#SıfırAtıgaCevreMuhendisleri yazmışsınız.

Aşağıdakiler nasıl olur?

#SıfırAtığaÇevreMühendisleri veya #SifirAtigaCevreMuhendisleri

(küçük i, büyük I, otomatik çeviri ayrı...)
 
Üyeler Görebilir
@Mahmut Akif
İlgili arkadaşlara önerinizi bildirdim..
 
Üyeler Görebilir
#SıfırAtıgaCevreMuhendisleri etiketiyle 17.01.2019 Saat 18.30'da twitterdayız.

bu şekilde mi yazımı.
 
Üyeler Görebilir
@Fatih Özcan
Fatih Bey,
Görünce diğer arkadaşlarımıza hemen ilettim.☺Çok mutlu olduk.Şimdiden tatlı bir telaş içersindeyiz. Twitter' da görüşmek üzere ?
 
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar sesimizi duyurma zamanı.Söylenen Mühendisler Nerede...

Screenshot_2019-01-17-20-56-58-1.png

Bu bir başlangıçtır.Bir sonraki çalışmada görüşmek üzere ?
IMG-20190117-WA0026-1.jpg
 
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar ellerinize sağlık çok iyi bir girişim olmuş bunun devamını bekleriz, nihayet sesimiz duyulmaya başlıyor!
...
Diyebilmek isterdim ama:
- Devlet büyüklerimiz kamuya personel alırken "ayy canım ya bak tivit atmışlar kıyamam ben bunlara dur istihdam açalım" demiyorlar nereye kimin alınacağı teknik analizler ve değerlendirmeler sonucunda belirleniyor malum bunun bir de maliyeti var. Ayrıca personele yer açılması gerekiyor bir odada 20 kişi çalışamayacağı ortada.
- Tivitle baskı oluşturabilecek bir çoğunluk yok ortada. Ayrıca tırampın tek tivitle doları yükseltip alçalttığı gibi bir etki yaratamazsınız. Sizin tivitinize ancak yakınlarınızdan ve arkadaşlardan beğeni gelir. Tivitle kimse böyle bir şey yaptırabilmiş midir bugüne kadar? Örneği var mı?
- Sıfır atığa gelinceye kadar kamunun zaten deli gibi personel açığı var il müdürlüğünde iş yapacak eleman bulunmuyor hepsi arazide sağda solda. Bir memura 50 tane iş yüklemişler. Birde canı sıkıldıkça izin alıyor bir hafta ortada yok senin başvuru beklesin. Bunu devlet zaten biliyor da mühendis bedava çalışmıyor devlette üstelik yer sıkıntısı da var milli emlakçılar müdürlüklere alındı kimseye oda kalmadı.
 
Üyeler Görebilir
@i_am_groot
Kardeşim merhaba, sen niye her şeye karşı çıkıyorsun. Seni takip ediyorum ve destek olmaya görünüyor gibisin ama destek olmuyorsun. Seni de araştırdım ve kim olduğunu öğrendim. Mesleğimiz çok güzel. Olumsuz eleştiri yapacaksan hiç yapma daha iyi. :)
 
Üyeler Görebilir
"nereye kimin alınacağı teknik analizler ve değerlendirmeler sonucunda belirleniyor "

Demek ki bu analizler sonucu kamuda çevre mühendisi istihdamına gerek olmadığı sonucuna varmışlar ki personel alımları bunu gösteriyor. Bu analiz ve değerlendirmeleri yapan kadroda sıkıntı var bence.
 
Üyeler Görebilir
@i_am_groot
bu kadar yazıp yorulacağına diğer mühendis dalları twitter üzerinden neler elde etmiş ona baksaydın ...

@Olgaç Sürmelihindi
yapsın ki daha da moralimiz yerine geliyor böyle mühenidsler var oldukça işimiz zor ama başaracaz ...
 
Üst