Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimYaşam döngüsü analizi (lca) eğitimi (iso 14040/44)
Üstte konuda daha önce sizlere sorduğumuz ve güzel bir geri bildirim aldığımız üzere Yaşam Döngüsü Analizi eğitiminin 1-2 Ekim 2022 tarihlerine planlandığını duyurmak istiyorum.
İçeriğin hazırlanması oldukça vakit aldı fakat değdiğini düşünüyorum. Umarım herkesin beklentisini bu eğitimtede karşılayabiliriz.
Fatih Bey, duruşunuzu ve çevre mühendislerinin gelişimine katkınıza saygı duyuyorum. Ücreti QSI belirliyor sanırım kendilerini sorabilir misiniz eğitim de KDV %8 olması gerekiyor niye %18 alınıyor.
Teşekkürler,
Doğrudur ücretlendirmeyi firma belirliyor. Bilgi alıp sizlere dönüş yapacağım. Bizden kaynaklı hesaplama hatasıda olabilir. Şimdiden rahatsızlık için özür dilerim. Düzeltme yapmak gerekiyorsa da en kısa zamanda yapacağız.
Ufuk DinçUfuk bey, firma eğitimlerde uygulanan KDV oranının 18% olduğunu teğit etti. Sanırım kırtasiye malzemeleri gibi ürünlerde 8% KDV uygulanıyormuş. Bilgilerinize..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.