Üyeler Görebilir
Herkese öncelikle kolay gelsin. Mühendislik projesi konusunda hepinizden yardımcı olmasını istiyorum. Öncelikle projemin adını yazayım TÜRKİYEDEKİ ATIKSU ARITMA TESİSLERİ. Bu konuda araştırma yapmam gerekiyor fakat internette birçok arıtma tesisi hakkında tam olarak bilgi bulamıyorum.Dolayısıyla 81 ildeki arıtma tesisilerini birebir gezmem gerekir bu da imkansız. Sizden isteğim ilinizde ve/veya ilinize bağlı ilçelerde bulunan arıtma tesisleri hakkında :
1.işletim sistemi
2.teknik özellikleri
3.kullanılan prosesler gibi konularda yardımcı olmanız
örneğin arıtma tesisinde hangi havalandırma sistemi kullanılıyor mesela uzun havalandırmalı aktif çamur sistemi... gibi vs vs
Bu konuda benim ihtiyacım olan bilgi, belge ve dökümanları gerek aşağıda vereceğim msn ve google hesaplarına veya yazılı döküman olarak posta ile aşağıdaki adrese göndermeleri rica olunur.
Birde bazı illerde arıtma tesisleri proje aşamasında ve/veya inşaat aşamasında olabilir bunlar hakkında da aynı aynı şekilde bilgileri toplarlarsa sevinirim.
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım
ÖMER SAİN
ÇEVRE MÜHENDİSİ 4.SINIF
1.işletim sistemi
2.teknik özellikleri
3.kullanılan prosesler gibi konularda yardımcı olmanız
örneğin arıtma tesisinde hangi havalandırma sistemi kullanılıyor mesela uzun havalandırmalı aktif çamur sistemi... gibi vs vs
Bu konuda benim ihtiyacım olan bilgi, belge ve dökümanları gerek aşağıda vereceğim msn ve google hesaplarına veya yazılı döküman olarak posta ile aşağıdaki adrese göndermeleri rica olunur.
Birde bazı illerde arıtma tesisleri proje aşamasında ve/veya inşaat aşamasında olabilir bunlar hakkında da aynı aynı şekilde bilgileri toplarlarsa sevinirim.
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım
ÖMER SAİN
ÇEVRE MÜHENDİSİ 4.SINIF