• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Endüstriyel Atık Yönetim Planı

erhanknklp

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Şubat 2017
Firma
Magün Çevre Danışmanlık
Merhaba Arkadaşlar,
Danışmanlığını yaptığım Ek-1 kapsamında Metal Hurdalardan Geri Kazanım işlemi yapan firmam için Endüstriyel Atık Yönetim Planı hazırlama gerekiyordu.Acaba acil olarak elinizde güncel örnek EAYP formatı olan var mıydı ?
Şimdiden Teşekkür ederim.
 
@m_mpeath
Planın onay yazısına bakmanız gerek. Onay yazısında "... tarihine kadar geçerlidir" ya da "onaylandığı tarihten itibaren ... yıl geçerlidir" şeklinde bir ibare olacak.
 
@m_mpeath
Sakıncası yoksa onay yazısını görebilir miyiz peki? Çünkü bende aşağıdaki gibi yazıyor hep.

http://i.hizliresim.com/2r119E.jpg
 
Cem Bey hepsinde aynı yazı olmuyor maalesef, mesela benim onay yazımda " çevre il müdürlüğüne sunmuş olduğunuz 2015-2016-2017 yılı eayp onaylanmıştır" gibi bir yazı var
 
@malix

Yani, sonuçta bir onay kelimesi geçiyor. Örnek olması açısından elimde yazanı gönderdim.

@Adalet savascisi
O da bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor Olgaç Bey, Tekirdağ Çevre ve Şehircilik 2016 yılında sunduğum EAYP'yi 2019 yılına kadar onaylamış. Kırklareli ise 31.12.2017'ye kadar onaylamış. Sunulma tarihleri aynı. Yalnız şöyle bir durum oluyor, denetim vb. geldiklerinde; o planda olmayan bir atık gördükleri zaman bir revize etmenizi istiyorlar.
 
(2015-2016-2017) yılları için 3 yıllık onaylandıysa 2018 yılında (2017-2018-2019) yılları için hazırlayıp sunmanız gereklidir.
 
Üst