• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Plastik Geri Dönüşüm

Faruk DAĞGEZENN

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
1 Temmuz 2013
Şehir
Muğla
Firma
OKTA AKADEMİ VE MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Merhaba arkadaşlar elinizde platik(kırma) geri dönüşüm tesisin iş akım şeması ve proses özetine ihtiyacım var. Elinizde hazır olan varsa paylaşailirmi?
 
@kubiay DUMAN İşte bizim en kötü huyumuz bu :D:). Kendi başına geldiğinden dolayı , başkalarına da duygularını yaşatmak istiyor. Her haldee
 
@kubiay DUMAN

Firmamızda o işlerle ilgilenen bir mühendisimiz var, kendisi hazırlıyor gereken tüm evrakları, hazır bulmuyor :)

@Faruk Dağgezen bizim en kötü huyumuz tam olarak sizin yaptığınız, bunu hazır bulduktan sonra kazandığınız zamanda atomu parçalayacaksınız herhalde. O süreyi zaman kaybı olarak değil kazanım olarak görmeniz gerekiyor. Ama tabi önce bunu idrak edecek mantalite gerek.
 
@Serkan Çiçekay Forumun amacı bilgi alış-verişi sağlamak. Bilgin yoksa susacaksın. Kazandığım zamana gelince belki ışınlanmayı bulurum. Birilerini ait olduğu zamana geri gönderecem ;)

@Serkan Çiçekay Sende mi bu mesajı aldın :)Ekran Alıntısı.PNG
 
@kubiay DUMAN çok saolun engin bilgilerinizle yardımcı oldunuz. dosyayı yarıladım neredeyse. Nasıl öğrendiniz hazıra konduğumu ???
 
@kubiay DUMAN Konu başlığını değiştirelim mi ?? çev-müh sohbet diyarı :D:) nasılsa ortalıkta öğütlerden dolayı bilgiye yer kalmıyor.

@kubiay DUMAN fark ettimde bu konuda bana yaralı olduğunu tek nokta özel mesaj sınırlamsını tamamladım. sayenizde çok teşekkürler :)
 
@Faruk Dağgezen kardesim bende ilk isim plastik geri kazanimdi. İşletmeyi usta başı ile konusa konusa 3 senede öğrendim. Sende ole yap. Sana buradan birsey söyleriz senin işletmede farklı çıkar. Gerekirse bütün zamanını isletmede gecirirsen o zaman herşeyi cikarman kolaylasir.
 
@Adalet savascisi ben tat da çalışıyorum zaten. Plastik kırma ile ilgi sadece iş akım şeması istedim. Arkadaşlar saolsun yardımcı oldular. ilerki zamanlarda ikinci tesis açmayı düşünüyoruz. Ondan bir araştırma yapıyordum.
 
@Faruk Dağgezen
yanı geri kazanım işinede gireceksiniz. aslında makineler geldiği zaman neyin ne oldugunu çözersin. Bizlerde burada yardımcı oluruz. paylaşımlar yaparız ama lafımı yanlıs anlama bazen bende dahil hazır bilgi ıstıyoruz. bu arastırmadın anlamına gelmesin ama daha detaylı bakmak lazım:)
 
Üst