• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

YENİ AMBALAJ ATIKLARI KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ

Kamer GÖKBOYAOĞL

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Mayıs 2016
Şehir
Balıkesir
Firma
ekoçev
Arkadaşlar merhaba,
geçen yıl mart nisan ayı gibi taslağı yayınlanan bu yıl 1 ocak tarihi itibariyle yürülüğe girmesi gereken yeni ambalaj atıkları kontrolü yönetmeliği hakkında bilgisi olan varmı bakanlığın sitesinde hala eski yönetmelik 2011 gözükmekte yönetmelik değişikliğinden vazmıgeçildi konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
 
bide belediye ile anlaşabilecek tesislerin kapasite ile ilgili bir maddesi vardı :) çok hatırlayamıyorum maddeyi ama o da biraz etkendir diye düşünüyorum.
 
aynen arkadaşlar katılıyorum bnde söylediklerinize bide çevre görevlisi çalıştırma zorunluluğunun kalkması gibi bi maddede vardı bu konu hakkında taslakta bi değişiklik falan yapılmış mı ki toplantı falan yapılmıs sanırım giden arkadaşlardan bilgisi olanlar konu muhakkak görüşülmüştür diye tahmin ediyorum toplantıda

@surmene1967
 
Bu ay sonunda Antalyada başlayacak olan Atık Yönetimi Sempozyumunda son bir kez daha tartışılıp ona göre çıkacağı yönünde dedikodular var.
 
Üst