Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba hazır beton tesisi için geri devir raporu hazırlattım üniversiteyi onay için il müdürlüğüne sunacağım elinde üst yazı örneği olan varmıdır
öyle detaylı birşey olmasına gerek var mıdır acaba. şu il şu ilçe şu adreste şu unvanla şu faaliyeti gösteren firmamızda oluşan endüstriyel atıksuların geri kazanımı ve üretimde yeniden kullanımı için oluşturulan atıksu arıtma tesisi için balıkesir üniversitesi bilmemne bölümü akademisyenlerinden doç. dr. bilmem kim tarafından hazırlanan teknik uygunluk raporu ekte bilgilerinize sunulmuştur. gereğini arz ederim. eklere de teknik uygunluk raporunu, çevre iznini, kapasite raporunu koydun mu yeter diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar, dosya paylaşımı yaparken lütfen firma bilgilerini siliniz firma bilgilerini öğrendiğiniz takdirde bunların gizli kalması esastır lütfen 3. şahıslarla bu bilgileri paylaşmayınız dosyayı inceledim firma sahibinin adı soyadı ve T.C. nosuna varana kadar bilgiler mevcut olduğundan dosyayı kaldırıyorum düzeltilmiş halini isterseniz tekrar yükleyebilirsiniz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.