Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERKESE MERHABA;
Çevre Bakanlığı sitesinde çevre görevlisi belgesi için başvuru yaptım. E imza kısmında böyle bir sorun yaşadım.Aynı sorunu yaşayan oldu mu çözüm önerisi olan var mı?
ECBS Sistemde e imza ile belge imzalamak istediğimizde PIN kodunu girdikten sonra ekran görüntüsündeki hatayı veriyor.
İmza için kurulum desteği aldık. E-Tugra yardım masası tüm kurulumları tekrar yaptı. Farklı 3 bilgisayar denedik fakat sürekli son aşamada bu hata geliyor. (Framework uygun sürüm bilgisayarlarda kurulu.)
Bakalıgın duyurusundaki işlemleri de yaptık. Aynı hata ile karşılaşan var mı aramızda?
Gülin ÖzcanMerhaba, Framework update edildiğinde hatalar olabiliyor. Bu nedenle yüklü olan tüm Framework'leri bilgisayarınızdan kaldırıp, sadece tek bir sıfırdan kurulum yaparak imza atmayı deneyebilir misiniz? Sonuçları paylaşırsanız sevinirim, bir arkadaşımıza bu taktiği yaptırttıktan sonra imza atabilmişti.
Cem Yılmazframeworkleri silmek kaldırmak oldukca zor ne kadar silersek silelim kalıyor mutlaka bazı updateleri. 4.5.2 zaten yüklü hatası veriyor sonra da. sorun bilgisayar ya da yazılım sistemi kaynaklı heralde değil mi? bakanlık tarafının yapabileceği bir sey yoktur?
Gülin ÖzcanMaalesef iş bakanlıktan çıkıyor, sizin bilgisayarınızla ilgili oluyor. İsterseniz Google'da programı tamamen kaldırmanın yollarını araştırın, mutlaka bir çözümü olmalı. Öyle umuyorum ki tek ve temiz bir yüklemeden sonra düzelecek.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.