Çevre danışmanlık eğitim notu

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar çevre görevliliğindeki eğitim konularından sadece birini yapabiliyor muyuz? Yoksa hepsinin mi hazırlanması lazım yardımcı olur musunuz?

Üyeler Görebilir
Personele verilecek eğitim ben genelde o 4 başlığı da içerecek şekilde yapıyorum. Her başlık için ayrı eğitim yapmadım. O dört başlık + o sektörün özelliklerine göre ekleme yaparsam yapıyorum.

Üyeler Görebilir
Aslında daha iyi olur ben tek başlık için yaptım. Şimdi diğer başlıkları ekleyeyim inşallah yapabilirim :) ECK senin eğitim içimn hazırladığında bir sorun çıkıyor mu? YAsmur hepsinin hazırlanması gerekli diyor da.

Üyeler Görebilir
@gzem
Merhaba,
Katıldığım çevre görevlisi eğitimlerinde aşağıdaki hususlara dikkat etmemiz gerektiğini belirttiler:
-Eğitimlerin genelde atık yönetimine sıkıştırılmış olduğunu belirttiler. Su tasarrufu, enerji tasarrufu, işçi sağlığı ve güvenliği, kişisel koruyucu tedbirler gibi geniş bir alanı kapsaması gerektiğini vurguladılar.
-Eğitimlerin yöneticilere ve çalışanlara yönelik ayrı ayrı olabileceğini belirttiler.
-Ayrıca eğitim verildiğine dair fotoğrafların yer alması gerektiğini belirttiler.
Bilgilerinize..

Üyeler Görebilir
Benim hazırladıklarımı herhangi bir yetkili henüz görmedi. Ben ;
1-Çevrenin önemi ve çevre kirliliğinin sonuçları
2-Çevre kirliliğine neden olan atıklar ve çeşitleri (İşletmeden kaynaklanan atık ve çeşitleri)
3-Çevre mevzuatı gereği sorumluluklar ve görevler
4-Çevresel yaptırımlar.
bu konuları içeren bir eğitim hazırlıyıp sunuyorum. Sonuç itibariyle hepsi bir eğitim içinde sunulabilir.

Üyeler Görebilir

@Melis Kara
Peki sizin dediğiniz başlıklarıda ekleyip bu 4 başlığıda ekleyip tek eğitim notu oluştursak olur mu?

Üyeler Görebilir
@gzem
Olması gereken hali bu şekilde gözüküyor şimdilik.
Bende bu uyarıları dikkate alarak hazırlıyorum.
İyi çalışmalar dilerim.