Çevre danışmanlık firması için isim önerileri

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar çevre danışmanlık firması için isim önerilerinizi alabilir miyim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Üyeler Görebilir
Cansu hanım tabi ki size kendi firmam KÖRFEZ ÇEVRE DANIŞMANLIK firmasını önereceğim. Ama hangi firma ile çalışmak isterseniz o firmaya aşağıdaki soruları sorup size uygun cevapları alırsanız o danışmanlık firması ile çalışmanızı önerim.
1. Size göndereceği Çevre Görevlisi kaç yıllık tecrübeye sahip.
2. Firmanın referansları nelerdir ve sizin sektörde yada yakın sektörlerde çalışmış olduğu firmalar var mı?
3. Fabrikanızın üretim yaptığı bölgede çalışmış oldukları başka bir firma var mıdır?

Üyeler Görebilir
Cem bey sizin sayenizde bir daha okudum sizin dediğiniz anlamda çıkıyor :) o zaman cansu hanımdan konu ile ilgili bir mesaj daha bekliyoruz :))

Üyeler Görebilir
@KÖRFEZ ÇEVRE

Siz olayı ilk başta baya yanlış anlamışsınız ;) Çevre danışmanlık firması için isim arayışındayız:)

@Mustafa.Durak

Çok yaratıcısınız ama bunlar sadece yüzümüzü güldüren isim olmuş :D:pBaşka yaratıcı isimleri bekliyoruz...

Üyeler Görebilir
@kubiay DUMAN

Cansu Hanım, bu arkadaş beni ciddiyete davet ettiği için "Ciddi Çevre" diyelim firmanıza :D

Sloganımız: konuyu sulandırmayız işin ciddiyetine varırız. çünkü biz CİDDİ ÇEVRE'yiz :D

@Mustafa.Durak

Not: Mustafa Hocam benden önce davranmış. Resmen yaşlanıyorum :D