Çevre danışmanlık firması için isim önerileri

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar çevre danışmanlık firması için isim önerilerinizi alabilir miyim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
 
Üyeler Görebilir
Cansu Hanım, içinizden tam olarak ne geçiyorsa, sizi danışmanlık firmasını açmaya ne ittiyse, bir anlamı, bir önemi veya hayatınızda önemi olan bir olaya dayandırırsanız isim bulmanız daha kolay olacaktır. Yani danışmanlığınızın isminin size özel, sizi anlatan bir şey olması gerekiyor.

Yoksa danışmanlık açacağım ismini ne koyayım diye sormak ne kadar ciddiyse alacağınız yanıtlar da o kadar gerçekçi olacaktır.

Hayatınızda başarılar, bol kazançlar dilerim.
 
Üyeler Görebilir
Cansu Hanım merhaba;

Görünce yazmak istedim o aşamaya gelip isim bulamamak ... siz pastayı yapmış süslemesine gelmişsiniz burada size yardımcı olabilmek adına ÇEV-SU koymanızı öneririm :) ÇEV-re ve can-SU. Kolaylıklar dilerim.
 
Üyeler Görebilir
@Melih Coşar


Olmadığını nereden biliyorsunuz acaba.:mad: Benim buradan sizlerin de görüşünü almak istemem sizlerin lakayt bir şekilde davranmasını mı gerektiriyor. İllaki teknik bir konuda bilgi yada yardım istemek gerekmiyor ki bu konu hakkında sadece siz meslektaşlarımın da fikirlerini almak istedim.Sizin gibi insanların sulandıracağını tahmin edemedim...
 
Üyeler Görebilir
@kubiay DUMAN
ülke yönetelerin bile hata yapabildiği dünyada bu sitede yapılan hata(sizin gözünüzde) verilen önerilen dikkate alınabilir ki verilen öneriler Can-Çev (Cansu-Çevre) gibi güzel genelde firma sahipleri soyadı yada isim kullanıyor türkiye de eroğlu var adam soyadını kullanmış normal diğer arkadaşların da daha dikkatli iyi cevaplar öneriler vereceğine inanıyorum ..
 
Üyeler Görebilir
Kubilay bey size benim adıma yanıt vermek düşmüyor. Bir derdiniz varsa yukarıdaki şikayet butonunu kullanabilirsiniz.

@cansu kzl

Cansu Hanım'ın konusunda mesajlarımda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Konuyu tek sulandıran da ben değilim. Aklıma ilk geleni yazdım sonradan kendi kendime ironi yaptım çok yaratıcıyım diye.

Tüm bunların dışında fikrimi söylemek sizi rahatsız ettiyse o zaman mesajıma değil içeriğindeki anlama bakmanız daha doğru olacaktır. Zira bu şekilde kuracağınız danışmanlık firmasında karşılaşacağınız müşteriler, personeller, idari makamlar benim yazdığım mesaj kadar açıklayıcı bir tavır içinde olmayacaktır. O yüzden kızmanız da bana anlamsız geldi.

Ya da niye yoruluyorum ki. Siz de şikayet edin cansu hanım. CanÇEV diyerek hakaret ettim. Hatta dava da açın. Kubilay bey'i de şahit yapın olmaz mı?
 
Üyeler Görebilir
@Melih Coşar
hocam takmanız gerek yok konuyu sulandırmayın diyor nükleer konuda espiri yapıyor ince espiri diyor kendisi burda ciddi orda şakacı ... Ahmet kaya özetlemiş bir şarkısında ..
 
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar ben danışmanlık firması açmayacağım birisine isim konusunda yardımcı olmak için acmistim bu konuyu. O yüzden ismimle ilgili olmazsa fikirleriniz sevinirm:)
 
Üyeler Görebilir
@cansu kzl Hanım, Çevre Bilimi ile ilgili terimlerden yola çıkın öyleyse. Örneğin;
Flora Çevre
Epa Çevre
Mikro Çevre
Yeşil Çevre
İklim Çevre
Meta Çevre
Pro Çevre
hiçbiri olmadı Has Kardeşler Çevre de geç :p
Şaka bi yana logo tasarımı için arkadaşınız mutlaka profesyonel bi grafik tasarımcıyla çalışmalı. Logo başarılıysa isimden daha etkili oluyor.
 
Üst