Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan argü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Herkese merhabalar. Arkadaşlar biz iki arkadaş danışmanlık firması kurduk. Arkadaşım Jeofizik Mühendisi, ben de Çevre Mühendisiyim. 2 tane daha çevre mühendisi istihdam ettik, gerekli işlemlerin hepsini tamamladık. İş ÇDY belgesi almaya gelince içinden çıkamaz hale geldik. Şimdi sorunumuz şöyle;

Sistemden ben diğer 2 çevre mühendislerini onayladım. Ama kendimi bir türlü onaylayamıyorum!Firma yetkilisi kısmına kendimi ekledim fakat gözükmüyor. Yeniden eklemeye çalıştığımda böyle bir yetkili zaten var diyor. Ayrıca firma bilgilerinde işyeri SGK noyu yanlış girmişiz değişmeye çalışıyoruz olmuyor. Firma bilgilerini güncelle butonu çalışmıyor. Vallaha çıldırmak üzereyiz. Çevre danışmanlığı için firmalar bekliyor ama biz belgeyi alamadığımızdan elimiz kolumuz bağlandı. Kaç kere aradık Ankara'yı. Hep birilerine yönlendiriliyoruz ama kimse yardımcı olamıyor çünkü ilk defa olan birşeymiş. Lütfen yardımcı olursanız çok makbul geçer.

Üyeler Görebilir
@nurullah özdemir
İşte sorun da orda bir türlü atıyamıyorum kendimi ÇG olarak. Onay bekleniyor diyor ama sistemde onay linki çıkmıyor bir türlü.

Üyeler Görebilir
@nurullah özdemir
zaten problem orda kendi sayfamda izin onayı çıkmıyor yani gözükmüyor. Ordan kendimi onaylayabilsem herşey halolacak. Ama nafile
:(

Üyeler Görebilir
Evet çevre bilgi sistemine kaydımızı yaptık. Sadece belge başvurusu yapacaz ama en az 3 çalışan olması gerekiyor diyor o yüzden yapamıyoruz. Kendimii onaylıyamıyorum bir türlü.

Üyeler Görebilir
burda bende bi soru sorabilirmiyim aynı şekilde bende çyb almak için başvuramıyorum sistem
Çevre Bilgi Sistemi firma bilgileri okunamadı ya da bulunamadı die bi hata veriyor
firma bilgilerini güncelle butonu çalışmıyor değişiklik yapılamıyor ve bilgileri kayıt edemeden diğer belgeler yuklenmiyor çevre muhendısı atayamıyorum yardımlarınızı bekliyorumm...

Üyeler Görebilir
@buketglcr

Vallaha biz şansa hallettik sanırım. Ama gittiğim yolu şöyle anlatabilirim;
Çevre mühendisi arkadaşımın yanında ben birde kendimi ekledim yönetici olarak. Birden bire herşey halloldu :) Yani görününrde 4 kişi olduğundan mıdır nedir açıkçası bizde anlamadık çok ta kurcalamadık :)