Çevre görevlisi belgesi başvurusu

Üyeler Görebilir
31.12.2013 tarihinde mesai saati içersinde çevre görevlisi belgesine başvurumu tamamladım. bu yeni çıkan sınavlı yönetmelik 01.01.2014 tarihinden sonraki başvurular için mi geçerli.. yani kısacası başvurum onaylanırmı.. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Üyeler Görebilir
başvuru onaylandı ama hatta başvurdktan 1saat sonra girip baktığımda değerlendirmede yazıyodu ama şimdi girip baktığımda ise onaylı belgeniz bulunmamaktadır yazıyor. bide eğer onaylanmasa bankaya yatırdığım parayı gerialabilirmiyim acaba.. alınıyorsa nasıl alınır..

Üyeler Görebilir
Yönetmelik 01.01.2014 tarihinden itibaren geçerli ancak o tarihten önce belgeyi almış olmak gerekiyor, 1 ocaktan önce başvuru yapmış olmak önemli değil.

Üyeler Görebilir
@Sezen Altunbaş

dün görüşme yaptım. Olay 2 türlü;

- 31 aralıktan önce başvuru yaptıysan yönetmelik uygulanmadan değerlendirmeye tabi oluyorsun, kabul edildiyse muhtemelen GM Yardımcısında onayda, (kimi sorsam onaydaydı)
- 1 ocak'tan sonra başvuru almıyorlar henüz çünkü sayfa yenileniyor ve eğitim isteyeceklerini belirttiler. Ancak Web sayfası henüz tamamlanmış değil.

Üyeler Görebilir
1 ocaktan önce basvuru yapıldıysa hıcbır sıkıntı olmaz yanı sınava gırmeye gerek yok çünkü değerlendirme aşamasında benim arkadasım aralıkta basvurdu değerlendırılmeye alındı 1 ocaktan once 3 ocak gıbıde kabul edıldı.