Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cem YılmazMerhaba Çevre Görevlisi Belgemi 2016 yılında yeniletmiştim fakat tekrar 5 yılı aşmış ve yenileme gerçekleştiremedim. Ne yapmalıyım acil yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cem YılmazCem Bey merhaba, Çevre Görevlisi Belgemin geçerlilik tarihi 21.09.2016. Bugüne kadar hiçbir işlem yapmadım. EÇSB sisteminde vize yenileme linki aktif değil. Belgeyi sıfırdan mı almam gerekiyor? teşekkür ederim.
Levent Akşen[email protected] 'ye mail atarsanız iyi olur. Onlar yönlendirme yapacaklardır, yaklaşık 6 yıl geçmiş. Sistem değiştiği için eski belgeniz görünmez.
merhaba,
çevre görevlisi belgesi vizeleme sürecimde deneyim kısmında tarafıma "uygun değil" diye eksiklik bildirildi. belge olarak ne yüklemem gerekiyor?
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Daha önce çalıştığınız yerleri ekleyebilirsiniz. Ayrıca belge olarak sgk döküm hizmeti veya çevre mühendisi olarak çalıştığınıza dair yazı yükleyebilirsiniz.
Olgaç Sürmelihinditeşekkür ederim cevabınız için. işe giriş bildirgemi yüklediğim halde uygun değil diye eksiklik gelmişti.
ama sanırım sgk da çevre mühendisi olarak girişimiz yapılsa bile sistemde atamamız olmadığı zaman deneyimden sayılmıyor.
Merhaba
Çevre görevlisi başvurusu için gerekli olan e imza elime geç ulaştı. Taslak 10 içinde silindi. Tekrar başvuru yaparken yeni bir referans numarası veriyor. Ücreti taslağı kaydederken yatırmıştım. Tekrar ücret yatırmamak için ne yapabilirim?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.