Çevre görevlisi değişimi

Üyeler Görebilir
arkadaşlar aynı çevre danışmanlık firması içerisinde bir firma bi çevre görevlisinden diğerine geçerse iç tetkik raporu hazırlaması ve eğitim vermesi gerekir mi?
 
Üyeler Görebilir
@gizcev

Siz bireysel olarak değil, Çevre Danışmanlık Firması olarak hizmet veriyorsunuz. Yani firma bünyesinde bir çalışan olsanız, siz işten ayrıldığınız için başka biri girse istemeleri doğal. Ancak firmalar sözleşmelerini kişi ile değil; Danışmanlık Firması ile yaparlar. Dolayısı ile eğitim, iç tetkik gibi konular sözleşme yapıldıktan sonra ilk 30 gün içerisinde yapılır. Sonrasında ise 365 gün içerisinde tekrarlanır. Ha tabi il müdürlüklerinin görüşü, ilden ile değişiyor gibi. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nde bu durumu görmedim en azından.
 
Üyeler Görebilir
nevşehir il müdürlüğü danışmanlık firması içerisinde değişiklik olması durumunda istiyor. onlar yönetmeliği çevre müh. değişiminde yenilenmesi gerekli diye yorumlayıp istiyorlar. bulunduğun ilin il müdürlüğüyle görüş bence yoksa ceza puanı yiyebilirsin.
 
Üyeler Görebilir
bakanlığı aradım. gerek yokmuş. bazı il müd.ne yazı yazmışlar bu konuyla ilgili.

sizlerde bu yazı var mı. varsa gönderir misiniz? görüştüğüm kişi göreve çıkacakmış haftaya kadar yokmuş. o yüzden yazıyı gönderemedi.
 
Üst