Çevre görevlisi eğitimi [3-9 nisan 2014]

Üyeler Görebilir
kafam iyice karıştı. ben sınavın iptal olmasını bekliyordum. eğitim açıldığına göre sınav da olacaktır. ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. bir de fiyat bence de çok yüksek. boşuna okumuşuz 4 yıl çok üzülüyorum.
 
Üyeler Görebilir
malesef türkiyede değildim 26 aralıkta döndüm ücreti yatırdım fakat mobil imza geç çıktığı için başvurumu yapamadım.
 
Üyeler Görebilir
Fiyatta daha yüksek bedeller söyleniyordu. Bu nedenle bedeli gördüğümde sevindim. Ama yeni mezun ve henüz çalışmamış birisi için fiyat kesinlikle çok yüksek. Ben katılacağım ancak 8 Nisan'da bir tesisimde birleşik çevre denetimim var. Benim katılacağım eğitim 6-9 Nisan arasında. Katılırsam %80 devamlılık sağlayamayacağımdan kabul edilmeyecek. Ne yapacağım bilemiyorum.

@Beste Kurt
Elektronik imza gelse bile sistemde sıkıntı vardı son günler, tanıdıklarım başvuru yapamadı.
 
Üyeler Görebilir
anladığım kadarıyla artık çevre muhendisleri içinde tamamen sınavla belge alımı başladı. para tuzağı bu tarz şeyler başka bir şey değil. Yanlış anlaşışlmasın ama bana öyle geliyor. Daha 2 yılım belgenın dolmasına 2 yıl sonra alırım eğitimi:))
 
Üyeler Görebilir
çevre mühendisliği eğitimini 3 güne sığdırmışlar. bilseydik bizde 4 yılımızı heba etmez 3 günlük çevre mühendisliği eğitimi akabininde 3 günlük mevzuat eğitimi sonunda sınava girerek belge alırdık.
 
Üyeler Görebilir
gerçi mahalle arasında da bakkal kalmayacak ya.. indirimli günlerden birinde sayılardan oluşan hiper marketten aldım demek lazım :islik:
 
Üst